Υπό εξέλιξη 176 προσλήψεις-Προκηρύξεις

job-buttonFind-a-j
176 θέσεις εργασίας με 3 διαφορετικές προκηρύξεις, είναι αυτές τις ημέρες σε πλήρη εξέλιξη όσον αφορά στην υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων που διεκδικούν την ένταξή τους στους κόλπους της ΔΕΗ, για την οποία προορίζονται οι προσλήψεις.

Αναλυτικά έχουμε:

ΔΕΗ: Προσλήψεις στη Δράμα
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή περιοδικών αναγκών του Συγκροτήματος Νέστου, που εδρεύει στον Νομό Δράμας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ ΔΥΗΠ/ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΕΣΤΟΥ Τ.Θ 201 Τ.Κ 66100 ΔΡΑΜΑ ,απευθύνοντάς την στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Καραμάνη Ευθύμιο τηλ. 25210- 61613.

Υποβολή Αιτήσεων έως και 30.09.2016.
========================================
73 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα τριών (73) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης, για τις Μονάδες του Νομού Κοζάνης.
Υποβολή Αιτήσεων έως και 28-09-2016
===============================
ΔΕΗ: 100 προσλήψεις με 8μηνα στην Μεγαλόπολη
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδία ανακοίωσε η ΔΕΗ.
Υποβολή Αιτήσεων έως και 26-09-2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …