Άνοιξαν θέσεις σε Ασφαλιστικό ταμείο

job--dream-

Ότι ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με σύμβαση μη εξαρτημένης εργασίας, προσκομίζοντας το σύνολο των δικαιολογητικών και των προθεσμιών, ενημερώνει το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος (ΝΠΙΔ), για έναν (1) Ιατρό Ψυχίατρο και έναν (1) Ιατρό Ορθοπεδικό για τα ιατρεία του Ταμείου στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν:

  1. Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου του εσωτερικού ή ισότιμο του εξωτερικού αναγνωρισμένο όπως απαιτείται.
  2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος
  3. Τίτλο ειδικότητας
  4. Βιογραφικό σημείωμα
  5. Βεβαίωση από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο όπου θα φαίνεται ότι είναι εγγεγραμμένοι.

Οι αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα έγγραφα, θα πρέπει να υποβληθούν έως 27/10/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην Υπηρεσία Αιτήσεων του Ταμείου (είσοδος Σταδίου 14 – ΤΚ 105 64, τηλ. 210 320 3019-3018) ή ταχυδρομικά στην ως άνω διεύθυνση, με την ένδειξη «Προς την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού ΑΤΠΣΥΤΕ».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του Ταμείου www.atpsyte.gr.

ΑΙΤΗΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …