Απόλυση, απειλές, εκδίωξη σε Γηροκομείο λόγω τσιγάρου, από Μητροπολίτη!!!(Έγγραφα)

ghrokomeio-peiraia

"Ο Σεραφείμ Πειραιώς είναι απάνθρωπος. Διώχνει από το γηροκομείο Πειραιά, 32 τρόφιμους γεροντάκια από 75 έως 93 ετών επειδή είναι καπνιστές. Είναι σκληρό να βλέπεις ένα γεροντάκι 93 χρόνων, φτωχό, να κλαίει γιατί δεν έχει που να μείνει. Όχι μόνο ραγίζει η καρδιά σου αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι η αδικία και η μοχθηρία έχουν πρόθεση. Ένα γέροντα 93 χρόνων, τον αφήνεις να καπνίζει.

Για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ένα έχω να πω... Είναι ντροπή για τους θεούς να καλοπερνούν οι κακοί. Δεν έμεινε μόνο στα γεροντάκια ο ανεκδιήγητος. Απολύει και εργαζόμενους που καπνίζουν αναγκάζοντας τους να υπογράψουν την παρακάτω κατάπτυστη δήλωση. Οι γέροντες σε τούτο τον κωλότοπο θα τον αφήσουν όπως ακριβώς τον βρήκαν. Ανόητο. Άδικο. Κακό... Θα ήταν ευλογία να το κοινοποιήσετε..."

Έγγραφα:

14442752_10209545802615691_487337044_n14483498_10209545802695693_239266588_n

Και το λέμε αυτό, γιατί σύμφωνα με το "Κόκκινο" και όπως αναμετάδωσε το news247.gr, το Γηροκομείο Πειραιά αποφάσισε ξαφνικά ότι οι υπερήλικες που διαμένουν χρόνια στο ίδρυμα κι έχουν χτίσει τη ζωή τους εκεί, θα πρέπει στο εξής να μην καπνίζουν ούτε στον κήπο, αλλιώς θα καταγγέλλεται η σύμβασή τους και θα αποπέμπονται από το ίδρυμα. Ήδη διώχθηκαν έξι άνθρωποι.

Κάλεσαν εργαζόμενη και της ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Παράλληλα προειδοποίησαν για ακόμη δύο απολύσεις. Η γυναίκα, που εργαζόταν εκεί επί 12 χρόνια, στο άκουσμα της απόλυσης της λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, ζητούν δήλωση από τους εργαζόμενους να μην κουβαλάνε μαζί τους τσιγάρα, αλλιώς θα απολύονται!Το χαμόγελο όλων έχει σβήσει, όταν έφτασε στα χέρια τους η σχετική διοικητική πράξη – ανακοίνωση, υπογεγραμμένη από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, και οι πρώτες διώξεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …