Ημέρες καριέρας με διοαθέσιμες θέσεις εργασίας

jobs-notifications-techsmush1

Οι όροι και οι προυποθέσεις συμμετοχής στις ημέρες καριέρας ανακοινώθηκαν για όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν μία από τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η  Ryanair, με την επιλογή να επιτυγχάνεται μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις.

Όπως ανακοίνωσε:   

"Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα!

Σου αρέσουν η περιπέτεια και τα ταξίδια; Γίνε και εσύ αεροσυνοδός σήμερα και κάνε την Ευρώπη το επόμενο παιχνίδι σου.

Η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, της Νο1 χαμηλού κόστους Αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.

Η Crewlink θα έρθει και στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στην Αθήνα, στις 6 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονικη στις 5 Οκτωβρίου.

Οσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι επιλέξιμος για μια θέση στο πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα πρέπει να έχει ύψος άνω του 1,57 μ., καλή όραση, κολυμβητική ικανότητα και γνώση αγγλικών.Απορρίπτονται όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανές μέρος του σώματός τους. Το dress code προβλέπει υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, φούστα ως το γόνατο για τις γυναίκες και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να είναι ντυμένοι με τζιν. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο σε ισχύ."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …