Προκήρυξη θέσεων Δημοτικής εργασίας

jobsmain-qimg-0471afd495b5ed9421cf7da844ede01f

Να προσλάβει διδακτικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (επί ωρομισθία) και με χρονική διάρκεια σύμβασης έως 8 μήνες, ανακοινώνει ότι προτίθεται για τις ανάγκες λειτουργίας εικαστικών, θεατρικών και μουσικών μαθημάτων της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης του, ο Δήμος Τανάγρας, για την περίοδο 2016 – 2017, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων.

Θέσεις:

  • 2 ΔΕ Δάσκαλος/α Ζωγραφικής
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Υποκριτικής Θεάτρου
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Κλασσικής Κιθάρας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις (διατίθενται στην επιχείρηση) στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.T., στο Δημαρχείο Σχηματαρίου,(Δευτέρα- Παρασκευή και ώρες 9.00π.μ.- 14.00μ.μ.) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμος Τανάγρας Πλ. Ταξιαρχών 1 ΤΚ 32009 με επισυναπτόμενα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) που αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο τοπικές εφημερίδες του Νομού Βοιωτίας ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Τ., τηλ.:2262351180-181 .

Η παρούσα διατίθεται ολόκληρη στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. στη διεύθυνση: www.diket.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τανάγρας στη διεύθυνση: www.tanagra.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …