Το 10ήμερο της κινητοποίησης των απλήρωτων εργαζόμενων

oasa2-696x467

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου στις 10.30, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, που παραμένουν στους ρυθμούς της επίσχεσης εργασίας, μετά και τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν και κρίθηκε ότι η κινητοποίησή τους δεν είναι παράνομη.

Διαμηνύουν βέβαια προς κάθε κατεύθυνση ότι θα επιστρέψουν στην εργασία τους μόνο εφόσον πληρωθούν τα δεδουλευμένα μηνών, όταν το υπουργείο είναι απλός θεατής και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης είναι επί 10ήμερο χωρίς αστική συγκοινωνία, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωσή τους.

"Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην όποια κατοικούμε.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ, ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …