Ένα άτομο ζητείται από Κοινωφελή Δημόσια Επιχείρηση

jobb20131015PHT22349_landscape_600_300

Άνοιξε η πρόσληψη ενός ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή περιοδικών αναγκών του ΚΕΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ V που εδρεύει στην Πτολεμαϊδα του Νομού Κοζάνης, από την ΔΕΗ, που ζητά "1 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί".

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ AE./KEE ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V, T.Θ. 103, Τ.Κ.50200 – Πτολεμαϊδα υπόψη κ. Δερβενιωτάκη Μιχαήλ (τηλ. Επικοινωνίας: 24630-52223, κιν. 697-8000766).

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2016 για το Κλιμάκιο Επίβλεψης Έργων ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V
Έντυπο Αίτησης
Παράρτημα

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσουνάμι από «προϊστορικές» κλήσεις εν μέσω πανδημίας

Οι περισσότεροι οδηγοί αδυνατούν να θυμηθούν αν έκαναν παράβαση, άλλοι κατηγορηματικά λένε ότι την ημερομηνία …