"Όχι" στην ιδιωτικοποίηση με 24ωρη απεργία

eyauu

24ωρη απεργία  πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ, εκφράζοντας την πλήρη ανησυχία τους για το μέλλον της εταιρείας, φοβούεμνοι την ιδιωτικοποίησή της με τις θέσεις εργασίας τους να θεωρούν ότι κινδυνεύουν, παρά τις όποιες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου!
Είναι χαρακτηριστικό πως την Δευτέρα πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας και πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ενάντια, "στη συνεχιζόμενη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης-ξεπουλήματος του νερού, μέσω της ένταξης της ΕΥΑΘ στα περιουσιακά στοιχεία του υπερταμείου', όπως κατήγγειλαν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …