Θέσεις ΔΕ και ΠΕ προ κάλυψη

joblokkihng209774-1

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του, ανακοινώνει ο Δήμος Μυκόνου, για τις παρακάτω θέσεις:

  • 2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  • 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Συμπυκνωτής Απορριμμάτων)
  • 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Ντάμπερ)
  • 2 ΔΕ Τεχνικών (Μηχανολόγων ή Μηχανολόγων Συντηρητών ή Τεχνικών Ειδ.Μηχανολογίας)
  • 2 ΥΕ Εργατών Νεκροταφείου (Ταφής – Εκταφής)
  • 1 ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • 1 ΠΕ Χημικών Μηχανικών
  • 1 ΔΕ Ζυγιστών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, Παραλία Μυκόνου, Τ.Κ 846 00, ΜΥΚΟΝΟΣ, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κου Δημητρίου Τζάνου (τηλ. επικοινωνίας: 22890 22201).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Απόφαση για τους ΚΑΔ – Ποιους αφορά 

To ΦΕΚ αναλυτικά Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 5250/Β΄/27-11-2020) η Απόφαση Α.1259/2020 με την …