"Να σταματήσουν οι πρακτικές εκφοβισμού και δίωξης Συνδικαλιστών!

gsee

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική και πρακτική της Διοίκησης της Ο.ΣΥ.ΑΕ, η οποία προχώρησε στη συνδικαλιστική δίωξη του Προέδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Νίκου Κουλουμπαρίτση.

Την ώρα που οι αστικές συγκοινωνίες παρουσιάζουν πληθώρα σημαντικών προβλημάτων, η Διοίκηση της Ο.ΣΥ διώκει συνδικαλιστικά το συνάδελφο, σε συνέχεια άλλων ενεργειών, επιχειρώντας κατά παράβαση του Ν1264/1982, να παρεμποδίσει τη συνδικαλιστική του δράση.

Τέτοιου είδους φαινόμενα, που έχουν ξεκάθαρο στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων, είναι απαράδεκτα και δε θα μείνουν αναπάντητα.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης και διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπαίνει εμπόδιο στην απρόσκοπτη δράση συναδέλφων συνδικαλιστών, που εκλέγονται με σκοπό να εργαστούν για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …