Νέες θέσεις από ΜΚΟ

ERGASIA-JOBS-4747-1560x690_c-620x320

Για το πρόγραμμα «Είμαι μέσα» στην 7η Σχολική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Σχολεία Ανοιχτά», που έχει σκοπό την ενίσχυση των μαθητών Β’ και Γ’ γυμνασίου που διατρέχουν κίνδυνο σχολικής διαρροής, ώστε να μην εγκαταλείψουν το σχολείο, η ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί», ανακοινώνει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Eκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Περιγραφή θέσης: Το «Μαζί για το Παιδί» αναζητά να προσλάβει εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες για τη σχολική περίοδο 2016-2017. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε τάξη και να είναι διαθέσιμοι κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 14.30. έως τις 17.00 και δύο ώρες ένα Σάββατο το μήνα.

Πρόσθετα προσόντα και δεξιότητες: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επιμόρφωση ή/και εμπειρία με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, υπομονή, δημιουργικότητα, οργανωτικότητα και την ικανότητα να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν μια τάξη 10 -12 μαθητών με διαφορετικές μαθησιακές δεξιότητες και ανάγκες.

Ειδικότητες: 2 Μαθηματικοί, 2 Χημικοί ή/και Φυσικοί.

Μορφή απασχόλησης: Part-time

Αποστολή βιογραφικών: Παρακαλείσθε να αποστείλετε σύντομο βιογραφικό και προαιρετικά ένα κείμενο 200 λέξεων σχετικά με την αντίληψή σας για το φαινόμενο της σχολικής διαρροής στο email jobs@mazigiatopaidi.gr έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016. Στο «θέμα/subject» του email παρακαλείσθε να σημειώνετε το ονοματεπώνυμο και την ειδικότητά σας.

*Σημείωση: Το Μαζί για το Παιδί θα επικοινωνήσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου μόνο με όσους κληθούν σε συνέντευξη. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …