Παράταση προθεσμίας συμμετοχής σε Λαικό ΔΩΡΕΑΝ Φροντιστήριο

frontisthrio-xenwn-glwsswn-001_jpg

Η αδυναμία των λαϊκών οικογενειών να καλύψουν τις στοιχειώδης ανάγκες τους σε συνδυασμό με την πολύχρονη υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου που επιδρά αρνητικά στην ουσιαστική μόρφωση οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές–μαθήτριες όλων των βαθμίδων, να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση τους στα μαθήματα.

Αυτό έκρινε αναγκαίο την ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας αιτήσεων συμμετοχής μέχρι και τις 30 του μηνός των εθελοντών εκπαιδευτικών, ενημερώνοντας η δημοτική αρχή τους ενδιαφερόμενους με την παρακάτω ανακοίνωσή της:

"Ο αυξημένος αριθμός μαθητών απαιτεί όπως είναι φυσικό και περισσότερους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες.
Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους Εκπαιδευτικούς και στους Φορείς τους να υποστηρίξουν πολύπλευρα και ενεργητικά  την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.
Να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 με τον εξής τρόπο:

  • Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης Πλατεία Γεωργίου 17Α’ 4ος  Όροφος  Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 240196
  • Ηλεκτρονικά να κατατεθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο e-mail: fal@patras.gr
  • Στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών, Φωκαίας 26 στο ισόγειο ώρα 6 – 8 το απόγευμα."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …