Πολυκαταστήματα ζητούν μητέρες για εργασία

jobspointofsale

Δεν το είχαμε ξανακούσει και μας εξέπληξε ευχάριστα, η ανακοίνωση της ζήτησης προσωπικού από γνωστά πολυκαταστήματα, ότι ενδιαφέρονται να προσλάβουν γυναίκες κατά προτίμηση "μητέρες", με τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί να ακολουθούν, αφού θα είναι αρκετές οι ενδιαφερόμενες, μιας και σε γενικότερο βαθμό οι μητέρες έχουν υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Αναλυτικά:

Πωλήτρια, μητέρα κατά προτίμηση, ηλικίας έως 38 ετών για πλήρη ή μερική απασχόληση για την επάνδρωση του νέου καταστήματος στον Βόλο, ζητούν τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ. Απαραίτητη προϋπηρεσία στην πώληση με εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών. Η γνώση ταμείου θα συνεκτιμηθεί.

Ο κωδικός της αγγελίας είναι: Reference SBOL

=========

Τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα, ζητούν πωλήτρια-ταμία, μητέρα κατά προτίμηση, ηλικίας έως 38 ετών για πλήρη ή μερική απασχόληση για την στελέχωση του καταστήματος στoν Άλιμο, επί της λεωφόρου Αλίμου.
Απαραίτητη εμπειρία στην πώληση  τουλάχιστον 3 ετών.

Ο κωδικός της αγγελίας είναι: Reference SKIF

=========

Τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα, ζητούν πωλήτρια-ταμία, μητέρα κατά προτίμηση, ηλικίας έως 38 ετών για πλήρη ή μερική απασχόληση για την στελέχωση του καταστήματος στην Κηφισιά, επί της λεωφόρου Κηφισίας 237.
Απαραίτητη προϋπηρεσία στην πώληση με εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών. Η γνώση ταμείου θα συνεκτιμηθεί.

Ο κωδικός της αγγελίας είναι: Reference SKIF

Παρακαλούμε αποστείλατε βιογραφικό στο info@letoshop.gr ή στο fax 210 5728346. Απαραίτητη πρόσφατη φωτογραφία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Ψηφίστηκαν φορολογικός κώδικας και τροπολογία για το «καλάθι του νονού»

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Πλεύση …