Προσλήψεις διάρκειας έως ένα έτος

JOBwe-are-hiring-shutterstock

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα, συνολικής διάρκειας έως ένα έτος από την ημερομηνία σύμβασης, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβουλευτικό Δημοτικό Πολυιατρείο Κω»,  για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Πολυιατρείου Κω, που εδρεύει στην Κω, ανακοινώνει η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Θέσεις:

  • 1 ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ελλείψει αυτού ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
  • 1 ΤΕ/ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών 3, 85300 Κως, υπ’ όψη κας Κικέ Μαρίας (τηλ. Επικοινωνίας: 2242020440 & 2242022044).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγομένων για το συγκεκριμένο έργο καθώς και η προηγούμενη εμπειρία των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την τελευταία δημοσίευση, από 1/10/2016 έως και 10/10/2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …