ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ισπανικών

glvsseskseini

Ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών, ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και υλοποιείται χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών της πόλης, με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, που προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο και τις γνώσεις τους.

Στόχος των μαθημάτων είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Φέτος, θα λειτουργήσουν δύο Τμήματα Ισπανικών (κάθε Τρίτη 18:30-20:30 και κάθε Πέμπτη 10:00-12:00), με πρωτοβουλία της καθηγήτριας, κας Τζουβάρα Χριστίνας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται στο «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου 1, στο 2ο όροφο).

Δηλώσεις συμμετοχής:

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18), από 10:00 έως 14:00.

Όροι συμμετοχής:

  • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπορεί να επικοινωνεί η καθηγήτρια μαζί τους.
  • Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …