Με διμοιρίες των ΜΑΤ, για να πάρει Α΄ κατοικίες η κυβέρνηση(VIDEO)

444444444444444

Μέχρι και ξύλο έπεσε για να σωθεί το σπίτι δανειολήπτη ΑΜΕΑ, από τα κοράκια του 2016, με το ίδιο να έχει χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ και να χρωστά και επιχειρηματικό δάνειο 300.000 ευρώ, αλλά να μην μπορεί να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη, καταγγέλλοντας  μεθοδευμένες καθυστερήσεις στην έκδοση των απαιτούμενων εγγράφων από τις τράπεζες!

Η συνέχεια δόθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, που βρέθηκαν για να του συμπαρασταθούν δεκάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο κινητοποίησης από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Τους περίμεναν τα ΜΑΤ μπροστά από την έδρα του δικαστηρίου με τις ασπίδες τους, με την έδρα αρχικά να αναγκάζεται να αποχωρήσει εν μέσω συνθημάτων, αλλά να επιστρέφουν  ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας της έδρας, λίγο αργότερα εν μέσω κατακραυγής......

Η δεύτερη διμοιρία που εισήλθε στην δικαστική αίθουσα άναψε την σπίθα....

Τα ΜΑΤ χτυπούσαν και έσπρωχναν όποιον έβρισκαν, ο κόσμος άρχισε να τους πετά μπουκάλια, ειδικά μόλις υπήρξε η ενημέρωση για τρίτη διμοιρία έξω από τα δικαστήρια που ήταν έτοιμη να επέμβει.

Στο τέλος ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας κηρύχθηκε άγονος, για τον ΑΜΕΑ πατέρα εξαμελούς οικογένειας, με προβλήματα υγείας, λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …