Πρωτοφανής πρόκληση εργαζομένων!

nosokomeio5

Ακόμη μια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ πραγματοποίησαν σήμερα στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, για την  πληθώρα των παράνομων –παράτυπων και προκλητικότατων ενεργειών και αποφάσεων του Διοικητή του Νοσοκομείου, τα μέλη του σωματείου «Ιπποκράτης», τα οποία εξέδωσαν και την ακόλουθη καταγγελία για όσα διαδραματίστηκαν εκεί:

«Το Δ.Σ του Σωματείου μας, μαζί με Εργαζόμενους που συμμετείχαν στη προγραμματισμένη για σήμερα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του κλάδου μας, επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου για να πάρουν τις απαντήσεις του για όλα εκείνα τα ζητήματα που του είχαν θέσει τις προηγούμενες ημέρες, για την σωρεία των παρανομιών και παρατυπιών  που έχει διαπράξει σε βάρος των Εργαζόμενων, στη δίμηνη παρουσία του στο Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως:

  • Για την παράνομη αντικατάσταση των Προϊσταμένων.
  • Για την παράνομη ανάθεση των παράλληλων καθηκόντων σε Συναδέλφους μας.
  • Για την παράνομη Σύσταση και Λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου
  • Και βεβαίως την παράνομη και προκλητική μετακίνηση από τον ελλιπέστατο κλάδο των Τραυματιοφορέων.

Ζητήματα για τα οποία, αφού δεν πήραμε καμία ουσιαστική απάντηση, πέρα από την εμμονή του σ΄ αυτές τις προαναφερόμενες παρανομίες και παρατυπίες, που δεν είναι και οι μοναδικές, παρά την εξάντληση του σχετικού διαλόγου και της υπομονής μας, αναγκαστήκαμε να προβούμε σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της Διοίκησης.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι κατά την έναρξη της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, είχαμε και πρωτόγνωρες γεγονότα και εξελίξεις. Η υπό διορισμό Υποδιοικήτρια, που κακώς και παρανόμως παρευρίσκετο στο χώρο (δεν έχει διοριστεί ακόμη επίσημα, δεν έχει δημοσιευτεί ο διορισμός της στο ΦΕΚ και δεν έχει ορκιστεί)

  • Αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο προκαλώντας τους Εργαζόμενους με την στάση της και την συμπεριφορά της
  • Και το χειρότερο, αν και ΝΟΜΙΚΟΣ, συνελήφθη να καταγράφει με το κινητό της την όλη διαδικασία επί 4:36 λεπτά, γεγονός που ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους εναντίον της.

    Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη για την οποία διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, εκτιμούμε ότι η εν λόγω κυρία την οποία και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ, δεν έχει πλέον καμία θέση σ΄ αυτόν εδώ τον χώρο. ΚΑΛΟΥΜΕ τον αρμόδιο Υπουργό εάν και εφ΄ όσον έχει την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να σταματήσει αμέσως τις σχετικές διαδικασίες διορισμού της σ΄ αυτήν την θέση και βεβαίως να επαναφέρει στην τάξη τον διορισμένο εκ μέρους τους Διοικητή του Νοσοκομείου.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …