Ταχύτατο "Wi-Fi" σε όλο τον κόσμο υπόσχεται η Google

wifi-

Να συνεργαστεί με διάφορους φορείς ανά τον κόσμο, όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας, αλλά ακόμα και μικρότερες επιχειρήσεις – όπως καφετέριες, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να συνδέονται στο Διαδίκτυο, επιθυμεί η Google με το πρόγραμμα Google Station.

Οι συνεργάτες αυτοί της Google θα μπορούν να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας της τεχνολογία της εταιρείας. Θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν την υπηρεσία δωρεάν, ή αν το επιθυμούν, να αποκομίσουν κέρδη από αυτή, μέσω διαφημίσεων ή μικρών χρεώσεων.

Μην σας φαίνεται παράξενο πάντως που η Google προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση: Αν μη τι άλλο, η εταιρεία σαφώς θα ωφεληθεί εάν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …