10ήμερη προθεσμία για 2 θέσεις εργασίας

JobOpportunities_850x425
Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών της Σχολής Κλασικού & Σύγχρονου Χορού και του Τμήματος Φωτογραφίας, για το σχολικό έτος 2016-2017, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.
ΑΙΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης παρούσας προκήρυξης.
Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας» και θα υποβάλλεται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., Σίφνου & Αγίου Γεωργίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.30 π.μ. μέχρι 14.30 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. τηλ.: 210.5697223-4.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …