Αχ βρε Πολάκη, πάλι έγινες "viral" με την ατάκα σου, στα social media(VIDEO)

polakis18bd35d48fbc4c1b87428460f1f6c5a7

Θα μου πείτε τι "copy paste" τι "copy paste", αλλά άμα δεν ξέρεις να προφέρεις καλά τα αγγλικά και έχεις γίνει κατ΄επανάληψη πρόκληση με την στάση και τις δηλώσεις σου, δεν θέλει πολύ στα social media, να γίνεις περίγελος, για το ατόπημα το λεκτικό σου.....

Ε αυτό έπαθε ο λαλίστατος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, όταν μέσα στη βουλή, είπε εξαγριωμένος με τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου:

"Και επειδή απ' ότι βλέπω και εσείς αλλά και η πρόεδρος σας κάνετε κόπι πάστε τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίες είναι ένα ψέμα από πάνω έως κάτω...".

Αυτό ήταν αρκετό και οι χρήστες του twitter εμπνεύστηκαν... άγρια με το νέο «μαργαριτάρι» του Κρητικού πολιτικού και γιατρού, σχολιάζοντας με το δικό τους τρόπο, προσφέροντάς μας άφθονο γέλιο.

polakis6 pasrte1 paste2 pasts4 polakis1 polakis2 polakis3 polakis4 polakis5


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …