Διανομή ΔΩΡΕΑΝ βιβλίων σε μαθητές

bibliouikonomos

Την δωρεάν παροχή όλων των απαιτούμενων για τα μαθήματα, ξενόγλωσσων βιβλίων στα παιδιά που ξεκίνησαν φέτος την Α’ Λυκείου στα σχολεία της πόλης, προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Οι μαθητές μπορούν να βρουν τα βιβλία στην δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου τους, όπου τα έχει προμηθεύσει ο Δήμος.

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος συνεισφέρει με ακόμα ένα τρόπο στην ανακούφιση του οικογενειακού προϋπολογισμού των Ηρακλειωτών αφού, όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Κων/νος Πέτσας, «η πολιτεία εδώ και χρόνια, δεν καλύπτει τα έξοδα της αγοράς αυτών των βιβλίων». «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για βελτίωση της καθημερινότητας και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στα σχολεία μας, στηρίζοντας ουσιαστικά το δημόσιο σχολείο», συμπληρώνει ο κ. Πέτσας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …