Σειρά ειδικοτήτων για πρόσληψη ζητά ΜΚΟ

jobbbbe_unique

Να προσλάβει άτομα με απασχόληση Part-time, που να διαθέτουν επιμόρφωση ή/και εμπειρία με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, υπομονή, δημιουργικότητα, οργανωτικότητα και την ικανότητα να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν μια τάξη 10 -12 μαθητών με διαφορετικές μαθησιακές δεξιότητες και ανάγκες, ανακοίνωσε το «Μαζί για το Παιδί».

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:

  • Με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες για τη σχολική περίοδο 2016-2017.
  • Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε τάξη και να είναι διαθέσιμοι κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 14.30. έως τις 17.00 και δύο ώρες ένα Σάββατο το μήνα.

Πρόσθετα προσόντα και δεξιότητες: Οι υποψήφιοι θα πρέπει

Ειδικότητες: 2 Μαθηματικοί, 2 Χημικοί ή/και Φυσικοί.

Μορφή απασχόλησης:

Αποστολή βιογραφικών: Παρακαλείσθε να αποστείλετε σύντομο βιογραφικό και προαιρετικά ένα κείμενο 200 λέξεων σχετικά με την αντίληψή σας για το φαινόμενο της σχολικής διαρροής στο email jobs@mazigiatopaidi.gr έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016. Στο «θέμα/subject» του email παρακαλείσθε να σημειώνετε το ονοματεπώνυμο και την ειδικότητά σας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …