Θέση εργασίας ορισμένου χρόνου

jobhow-to-find-foreclosure-s-300x249-1
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ένός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών (με αντίτιμο) του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού-Αθλητισμού-Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής που εδρεύει στην Ελευσίνα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
1. Αίτηση.
2. Βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση , η γενική προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή /και Ιδιωτικό τομέα (σε χρόνια και μήνες) καθώς και αν υπάρχει εμπειρία σε προηγούμενα προγράμματα του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων κ.λ.π.
3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των σελίδων όπου αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία σε διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας.
4. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου ή λοιπών τίτλων σπουδών τους. (πτυχίου κ.λ.π.)
5. Έγγραφα που να πιστοποιούν τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις (βεβαιώσεις, σεμινάρια, κ.λ.π) για την ειδικότητα που απαιτείται.
6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης(πρόσφατο).
7. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (βεβαίωση ημερών ασφάλιση από το μητρώο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ) ή Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. 8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι:
α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή,
β) για τους άνδρες ότι έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα, γ)δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007.
9. Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, θα κληθούν, σε ακρόαση εκτέλεσης έργου, κατά την κρίση της επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει, τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία, τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς, συνεκτιμώντας και την εκπαιδευτική παρουσία.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας(Κίμωνος 11 & Παγκάλου, Ελευσίνα) τηλ. επικοινωνίας 2105565619 κατά τις ώρες 09.00π.μ -14.00μ.μ μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης πρόσληψης σε δύο τοπική εφημερίδες του Νομού Αττικής.
Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω Ε.Λ.Τ.Α. ή εταιρεία ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για την διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2105565619 στον υπάλληλο του Νομικού Προσώπου κ. Βουκουβαλίδη Κλεάνθη.
Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας(Κίμωνος 11 & Παγκάλου Ελευσίνα) καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Η περίληψη της παρούσας θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …