Θέσεις μόνιμες Επαγγελματιών Οπλιτών, με την προκήρυξη εξετάσεων

epop-onalert-gr__76

Διενέργεια γραπτών εξετάσεων για τη μονιμοποίηση των επιθυμούντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι κατατάχτηκαν το έτος 2010 και συμπληρώνουν επταετή παραμονή και υπηρεσία το έτος 2017 και οι έχουν κριθεί κατάλληλοι για μονιμοποίηση, απόφασισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Βίτσας.

  • Πρόκειται για τους ΕΠ.ΟΠ. έκτης (6ης) σειράς, που έχουν απονεμηθεί οι ειδικότητες του Αρμενιστή (ΑΡΜ), Αρμενιστή / Υδρογράφου (ΑΡΜ/ΥΔΡ), Αρμενιστή / Χαρτογράφου (ΑΡΜ/ ΧΑΡΤ), βοηθού Ακτινολογικών Εργαστηρίων (Β/ΑΚΤ), βοηθού Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Β/ΕΡΓ/ ΜΙΚ), βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ), Διαχειριστή / Διαχειριστή Υλικού (Δ/ΥΛ), Διαχειριστή / Διαχειριστή Λογιστικού (ΔΙ-ΑΧ/ΔΛΟΓ), Διοικητικής Υποστήριξης / Θαλαμηπόλου (ΔΙΟΙΚ/ΘΑΛ), Επιχειρήσεων / Επικοινωνιών / Πληροφορικών και Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΕΕ/ΠΕΣ), Επιχειρήσεων / Επικοινωνιών / Ραδιοεντοπιστή (ΕΕ/ΡΕ), Επιχειρήσεων / Επικοινωνιών / Σηματωρού (ΕΕ/ΣΗΜ), Εσχαρέα (ΕΣΧ), Ηλεκτρολόγου (ΗΛ), Τεχνικού Ηλεκτρονικών Συστημάτων / Ηλεκτρονικού Ραδιοεντοπιστικών Συσκευών (Τ/ΗΝ/ΡΕ), Τεχνικού Μηχανολογικών Συστημάτων / Εφαρμοστή (Τ/ΜΗΧ/ΕΦ), Τεχνικού Μηχανολογικών Συστημάτων / Μηχανικού ΜΕΚ (Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ), Τεχνικού Όπλων / Πυροβόλων (Τ/ΟΠΛ/ΠΒ).

Οι επιθυμούντες μονιμοποίηση ΕΠΟΠ να υποβάλλουν αίτηση για μονιμοποίηση στη μονάδα που υπηρετούν εντός αποκλειστικής προθεσμίας έξι (6) μηνών από τη συμπλήρωση εξαετούς πραγματικής υπηρεσίας ως ΕΠΟΠ. Η μονάδα – υπηρεσία με την παραλαβή της αίτησης, τους παραπέμπει στην ΑΝΥΕ για κρίση της σωματικής τους ικανότητας. Σχετική αίτηση μονιμοποίησης, έκθεση ικανότητας ή σημείωμα απόδοσης υποβάλλονται από την Υπηρεσία – Π. Πλοίο απευθείας προς το ΓΕΝ.

Τα θέματα των εξετάσεων να καλύπτουν αντικείμενα της ειδικότητος των ΕΠΟΠ σε ποσοστό 70% και σε γενικά στρατιωτικά θέματα σε ποσοστό 30%, επί της ύλης ειδικού μέρους ανά ειδικότητα και γενικού μέρους αντίστοιχα. Άρθρο 2 Ημερομηνία Διεξαγωγής των Εξετάσεων στο ΠΝ 1. Οι εξετάσεις των μαθημάτων του γενικού μέρους (κοινό), να διεξαχθούν για όλους τους υπό μονιμοποίηση ΕΠΟΠ την 01.11.2016. 2. Οι εξετάσεις των μαθημάτων του ειδικού μέρους (ανά ειδικότητα), σύμφωνα με τους επιμέρους κανονισμούς εκπαίδευσης ανά ειδικότητα, να διεξαχθούν για όλους τους υπό μονιμοποίηση ΕΠΟΠ, από την 02.11.2016 έως και την 04.11.2016.

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων καθορίζονται οι Ν. Υπηρεσίες – Π. Πλοία στα οποία υπηρετούν οι ΕΠΟΠ. Οι εν λόγω μονάδες να αποτελούν τα αντίστοιχα εξεταστικά κέντρα για το ΠΝ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …