Από πότε ακυρώνονται τα ασφαλιστήρια της Enterprise Insurance;

enterprise-insurance

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC), ο Προσωρινός Εκκαθαριστής της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc κ. Frederick White πληροφόρησε τους ασφαλισμένους και το δίκτυο διανομής των προϊόντων της Enterprise ότι έχει την πρόθεση, στην επικείμενη αναφορά του προς το Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ, να υποβάλει σύσταση για το διορισμό εκκαθαριστή στην εταιρία, καθώς δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας.

Η ημερομηνία υποβολής της αναφοράς είναι η 26η Οκτωβρίου 2016 και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την ίδια ημερομηνία θα καταστούν άκυρα όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχει εκδώσει η Enterprise. Γι’ αυτό, πρέπει οι ασφαλισμένοι στην Enterprise να αναζητήσουν εγκαίρως εναλλακτικές λύσεις για την ασφαλιστική τους κάλυψη όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΤτΕ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …