Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης άνοιξε μία θέση εργασίας

εργασια

Να έχουν την ικανότητα να σχεδιάσουν ή/και να συμμετάσχουν συλλογικά στο σχεδιασμό, να προγραμματίσουν και να διαχειριστούν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ λόγω της κοινωνικοπολιτικής ευαισθησίας που απαιτεί η διαχείριση ενός οργανισμού ασφάλισης, θα πρέπει οι υποψήφιοι για θέση "Διευθυντή/ντρια", που προκήρυξε ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (ΕΔΟΕΑΠ).

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει επίσης να έχουν:

  • Ελληνική υπηκοότητα (ή υπηκοότητα άλλου κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
  • Πτυχίο ΑΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. Τουλάχιστον ένας από τους προσκομιζόμενους τίτλους σπουδών θα πρέπει να αφορά σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικών και Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.
  • 7ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, με εμπειρία σε παρεμφερείς διευθυντικές ή επιτελικές θέσεις, ει δυνατόν σε μεγάλο ιδιωτικό ή δημόσιο ασφαλιστικό φορέα ή φορέα υγείας.
  • Άριστη γνώση του Ελληνικού και Αγγλικού γραπτού και προφορικού λόγου.
  • Ευρεία γνώση χρήσης πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης των καθηκόντων της θέσης.
  • Απαραίτητες συστάσεις
  • Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άνδρες)
  • Άλλοι τίτλοι σπουδών θα συνεκτιμηθούν.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν εξειδίκευση σε θέματα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης και δεξιότητες που απαιτούνται για τον χειρισμό των προβλημάτων διοίκησης και οικονομίας ενός Ασφαλιστικού Οργανισμού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπορούν να δεχθούν και να φέρουν εις πέρας διοικητικούς και οικονομικούς ελέγχους βασιζόμενοι στις αρχές της διαφάνειας, του εκσυγχρονισμού και της αλληλεγγύης στις κατευθύνσεις που ορίζει το καταστατικό και η Διοίκηση του Οργανισμού.

Η θέση αναφέρεται στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας που θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές μέχρι και 10 Οκτωβρίου 2016  στο πρωτόκολλο του ΕΔΟΕΑΠ, Σισίνη 18 και Ηριδανού,   5ος όροφος (τηλ. 210 72 64 874).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …