Ερευνητικό Κέντρο ζητά άτομα για απασχόληση 3 ετών

job7ff313cf60534baf2d4cfaedacc1a315_L

Πλήρωση οκτώ (8) θέσεων τριετούς διάρκειας, στο πλαίσιο δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Συνεργαζόμενων Ερευνητών στο Ε.ΚΕ.Β.Ε. «Αλ. Φλέμιγκ» με σύμβαση στα εξής γνωστικά αντικείμενα:

 1.  Κυτταρική Ανοσολογία, με έμφαση στη μεταφραστική έρευνα για ανοσοθεραπείες
 2.  Μεταγωγή σήματος στον καρκίνο, με έμφαση σε προσεγγίσεις μεταφραστικής έρευνας
 3. Μικροβιολογία με εξειδίκευση στην ανάλυση και μετα-ανάλυση του μικροβιώματος με τεχνολογίες νέας γενιάς - έμφαση στην ανάδειξη του ρόλου του μικροβιώματος στην υγεία και την ασθένεια
 4. Βιο- ή χημειοπληροφορική με εξειδίκευση στην in silico ανάπτυξη, αξιολόγηση και βελτιστοποίηση φαρμάκων'
 5. Φαρμακολoγία με εξειδίκευση στην ανάπτυξη in vitro και in vivo δοκιμασιών (συμπεριλαμβανομένων και προκλινικών μοντέλων) για τον χαρακτηρισμό του μηχανισμού δράσης, την αξιολόγηση και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων
 6.  Νευροβιολογία εκφυλιστικών ανοιών, με έμφαση στους μηχανισμούς Tau- εξαρτώμενων ανοιών
  - Νευροβιολογία της γνωστικής γήρανσης και ηλικιοεξαρτόμενων γνωστικών διαταχών, με έμφαση στον μεταβολισμό, πρωτεόσταση ή /και εξωγενείς παράγοντες (περιβάλλον) in vivo.
  - Βιοπληροφορική & υπολογιστική βιολογία, με έμφαση στη γονιδιωματική έρευνα, ανάλυση και διαχείριση μοριακών, γονιδιακών και πρωτεϊνικών δεδομένων

Οι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις πρέπει:

 •  Να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος
 •  Να έχουν προσόντα ανάλογα με αυτά που ορίζονται στο άρθρο 18 παρ. 2α του N. 4310/2014, όπως ισχύει, ήτοι «τεκμηριωμένη ικανότητα να σχεδιάζουν και εκτελούν έργα ή τμήματα έργων έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, να κατανέμουν τμήματα ή φάσεις του έργου σε άλλους ερευνητές και να τους καθοδηγούν ή επιβλέπουν. Επίσης απαιτείται να έχουν πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένα.»
 •  Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 •  Να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής
 •  Να μην υπάρχει στο πρόσωπό τους κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
 •  Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. ‘Αννα Τζώλη, τηλ. 210-96.56.310, e-mail [email protected] (link sends e-mail)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Την παραίτηση του Προέδρου του ΕΣΡ ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Της Ναντίν Χαρδαλιά Την άρση της εμπιστοσύνης του προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρομάνο, …