Η διαφορετική σουίτα "Cloud" της Google, για τον χρήστη!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

google_gsuite_631_355

Τη νέα υπηρεσία Google Cloud, μία σουίτα γραφείου, μέσα στην οποία θα εμπεριέχονται όλες οι cloud υπηρεσίες της εταιρίας και ατυτόχρονα θα ονομάζονται "G Suite." οι εφαρμογές Google Apps for Work, δημιούργησε η  Google, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη!

Σύμφωνα με την Google, το G Suite και η τεχνολογία μηχανικής νοημοσύνης, θα αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων αφού οι έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει κάθε εβδομάδα περίπου 3 ημέρες κανονικού χρόνου εργασίας σε συνηθισμένες διεργασίες όπως email, προγραμματισμό και παρουσίαση σε συνεδριάσεις και συλλογή πληροφοριών, επομένως, περισσεύουν μόλις 2 ημέρες εργασίας για την “πραγματική” δουλειά του.

google_gsuite2

Στη νέα Cloud σουίτα γραφείου G Suite μπορούμε να βρούμε τις εφαρμογές της Google Docs, Google Sheets και Google Slides οι οποίες πλέον αποκτούν σημαντικές βελτιώσεις ενσωματώνοντας τεχνολογία machine intelligence για καλύτερη διαχείριση χρόνου και πιο γρήγορη αναζήτηση φακέλων που υπάρχουν αποθηκευμένοι στο Google Drive αλλά και καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις προτάσεων για θέματα και εικόνες στο Google Docs ενώ το Google Calendar πλέον μπορεί να προγραμματίζει meetings που βολεύουν τα μέλη του τόσο στο στην ώρα όσο και στο μέρος που μπορεί να γίνουν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρεφικό γάλα: Το ΣτΕ θα αποφασίσει για το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Προσέφυγε στο ΣτΕ ο «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος» Στο Συμβούλιο της …