Σάλος από την επίθεση με χημικά στους συνταξιούχους(VIDEO)

590_8d361786d3f1fd7c5dc4ab9a9e2fff81

Αντιδράσεις όπως αναμενόταν, προκλήθηκαν από την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά κατά των συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις περικοπές στις συντάξεις τους από τον νόμο Κατρούγκαλου 4387,  κατηγορώντας τον για τον οικονομικό τους θάνατο.

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Μαξίμου με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών και τους συνταξιούχους να επιχειρούν να ανατρέψουν την κλούβα των ΜΑΤ.

Από τις καταγγελίες που ακολούθησαν ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό κ.Τόσκα, να μην ξανατολμήσει να επιτρέψει κάτι τέτοιο, ο υπουργός ανέλαβε την πλήρη ευθύνη και πριν λίγο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στο εξής τη χρήση των χημικών σε ανάλογες διαδηλώσεις.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …