Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου

koinoniko-frontistirioηηη

Δωρεάν μαθήματα για τα παιδιά των ανέργων, θα πραγματοποιηθούν με εθελοντές δασκάλους και καθηγητές, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, το οποίο σε ανακοίνωσή του, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Περαιτέρω, οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, οι ευέλικτες μορφές εργασίας οι μειώσεις προσωπικού, η ανεργία, η αύξηση της φορολογίας αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες που γονατίζουν σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ούτε στις καθημερινές τους ανάγκες πόσο μάλλον σε ανάγκες που αφορούν τις δραστηριότητες ή και τα μαθήματα των παιδιών τους.

Ως Καταναλωτικό Κίνημα με την διαφοροποίηση που μας χαρακτηρίζει , η οποία αφορά την διασύνδεσή μας με τα συνδικάτα που είναι η δύναμη των εργαζομένων της μισθωτής εργασίας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να προχωρήσουμε σε δράσεις ώστε να ενισχύσουμε το εισόδημα των συναδέλφων μας και κυρίως όσων βρίσκονται στη δυσμενέστερη κατάσταση από όλους μας, δηλαδή τους ανέργους.

Η δράση που πρόκειται να αναπτύξει το Τοπικό Παράρτημα Ελευσίνας της Ένωσής μας, με τίτλο: "Μην αφήσουμε την κρίση να καταστρέψει το μέλλον των παιδιών μας", θα ξεκινήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς- σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας είναι, η εξεύρεση και ο συντονισμός δασκάλων και καθηγητών – Εθελοντών, συνταξιούχων, ανέργων ή ακόμη και εργαζόμενων οι οποίοι θα προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου. Περαιτέρω θα μπορούσαμε να επεκταθούμε ακόμη και στην δημιουργική απασχόληση των μαθητών με μαθήματα μουσικής, ζωγραφικής κλπ.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας θα διαθέσει τους απαιτούμενους χώρους και σε συνεργασία με το Τοπικό Παράρτημα Ελευσίνας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, θα οργανώσουν αυτή την δράση.

Καλούμε όλους τους δασκάλους και καθηγητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους καθηγητές ξένων γλωσσών, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, μισθωτούς να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και να συνεργαστούν μαζί μας, προκειμένου να υλοποιηθεί η κοινή μας δράση, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο των συναδέλφων μας.

Αναμένουμε τις προτάσεις σας και στις δηλώσεις σας στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας (οδός Χαριλάου 28) στα τηλεφώνα: 210 5546321 και 210 5546237 κατά τις ώρες 09:00 – 17:00″.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …