24ωρο λουκέτο στα ΤΕΙ-Απαιτούν προσλήψεις και μετονομασία

synodos_proedron_tei_30_0

Σε 24ωρη αναστολή της λειτουργίας τους στις 13 Οκτωβρίου, θα προχωρήσουν τα ΤΕΙ όλης της χώρας, με απόφαση των προέδρων τους, εφόσον μέχρι τότε δεν εκδοθεί η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόσληψη εκτάκτου εκπαιδευτικού προσωπικού και δεν επιτευχθεί η ικανοποίηση και του δεύτερου αιτήματός τους για μετονομασία όλων των ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Πρόκειται για απόφαση που έλαβαν κατά την διάρκεια οι πρόεδροι στην Σύνοδό τους, με αφορμή την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους και σύμφωνα με την οποία, θα εκδοθούν αρχικά οι σχετικές αποφάσεις από τις Συνελεύσεις και τα Συμβούλια των Ιδρυμάτων, που στη συνέχεια θα αποσταλούν προς υπογραφή και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Από αυτή εξαρτάται το απεργιακό μέλλον των Ανώτερων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …