48 ομάδες στο Μουντιάλ;

590_57ffd2706326ec99cf197e27e710604d

Τελείως διαφορετικό θα είναι, σε σχέση με ότι γνωρίζουμε σήμερα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αν υλοποιηθούν οι προτάσεις του προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο 46χρονος Ινφαντίνο πρότεινε ένα τουρνουά το οποίο θα διεξάγεται με τη συμμετοχή 48 εθνικών ομάδων. Από αυτές, οι πρώτες 16 θα αποκλείονται με νοκ άουτ αγώνα στον πρώτο γύρο και θα ακολουθεί η φάση των 32, κατά την οποία οι Εθνικές θα χωρίζονται σε οκτώ γκρουπ των τεσσάρων ομάδων.

Όπως αποκάλυψε ο Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Μπογκοτά, η τελική απόφαση για τη μορφή του νέου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα ληφθεί τον Ιανουάριο, κατά την είδηση που μετέδωσε το telegraph.co.uk.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …