Από την 6χρονη απάτη στην φυλακή 55χρονος εργαζόμενος

fylakes-91404117972

Για απιστία εις βάρος της υπηρεσίας του συνελήφθη με καθυστέρηση 6 ετών, ο 55χρονος πρώην ταμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος γιατί υπεξαίρεσε  από νοσήλια, την περίοδο 1995-2010!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, τα 462.375 ευρώ ευρώ, προέρχενται κατά 425.726 ευρώ από νοσήλια που απέδωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εισπράχθηκαν από τον ταμία, αλλά εκείνος ποτέ δεν τα κατέθεσε στο ταμείο του νοσοκομείου και δεν εξέδωσε γραμμάτια είσπραξης και τα 36.589 ευρώ, από ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές κρατήσεις υπαλλήλων, προερχόμενες από δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες δικαιώθηκαν, χρήματα που επίσης δεν αποδόθηκαν ποτέ από τον ταμία στα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …