ΔΩΡΕΑΝ Δημοτικά μαθήματα Ισπανικών

xenes-glwsses-2015_680_426075_12N254

Για μια ακόμη χρονιά συνεχίζει τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών, ύστερα από τη  μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και υλοποιείται χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών της πόλης, με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, που προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο και τις γνώσεις τους.

Στόχος των μαθημάτων είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Φέτος, θα λειτουργήσουν δύο Τμήματα Ισπανικών (κάθε Τρίτη 18:30-20:30 και κάθε Πέμπτη 10:00-12:00), με πρωτοβουλία της καθηγήτριας, Χριστίνας Τζουβάρα.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  και θα πραγματοποιούνται στο «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου 1, στο 2ο όροφο).

Δηλώσεις συμμετοχής: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18), από 10:00 έως 14:00.

Όροι συμμετοχής:

  • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
    Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπορεί να επικοινωνεί η καθηγήτρια μαζί τους.
    Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 210 9940699.

Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.

Το mail μας: info@politismos-ilioupoli.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …