ΟΙΥΕ: Μνημόνια και κυβερνητικός αυταρχισμός πάνε «Χέρι – Χέρι»

syntajioyxoimat

«ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ «ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της ΟΙΥΕ, στον σχολιασμό της για την επίθεση που δέχθηκαν τα περήφανα γηρατειά από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως άλλωστε τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με την Αριστερά.

Η χθεσινή απρόκλητη επίθεση με χημικά εναντίον των συνταξιούχων που διαμαρτύρονται επειδή έχουν καταστραφεί από τις πολιτικές της, επειδή έχουν δει τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται, επειδή καθημερινά βιώνουν τη φτώχεια και την αναξιοπρέπεια, επειδή έχουν φθάσει σε απόγνωση, σπάει τα κοντέρ του αυταρχισμού. Αυτή η Κυβέρνηση δεν διαφέρει σε τίποτε από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Όποιος κάνει το λάθος να μη μένει άφωνος και ακίνητος, όποιος αντιστέκεται στα Μνημόνια και τις πολιτικές τους γνωρίζει στο πετσί του τον γνωστό άγριο αυταρχισμό, που θυμίζει «αλήστου μνήμης» εποχές.

Η καταστολή των κοινωνικών και εργατικών αγώνων δε θα περάσει, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από μια τέτοια Κυβέρνηση που κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και συνεχίζει να αυτοαποκαλείται «αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση».


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …