Υποβολή αιτήσεων ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών

ypologistis==

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον, οι εγγραφές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «E-Gnosis» της Equal Society για την δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δικαιούχοι της δράσης είναι οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, δημόσιοι υπάλληλοι, επαπειλούμενοι με ανεργία κ.α. που στερούνται ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και στην αγορά εργασίας.

Οι υποψήφιοι με την ένταξη τους στο πρόγραμμα αποκτούν τη δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης (internet, word, excel) που οδηγεί στην απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα καταβάλλοντας μόνο τα παράβολα πιστοποίησης. Για τις τρεις βασικές ενότητες το μοναδικό κόστος είναι 145 ευρώ.

Εκατοντάδες υποψήφιοι μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ημερών έχουν ενταχθεί σε εκπαιδευτικά τμήματα επιθυμώντας να διευρύνουν τις γνώσεις τους στις νέες τεχνολογίες. Πραγματοποιήστε και εσείς τώρα την αίτησή σας για τον νέο  κύκλο του προγράμματος«E-Gnosis» και αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το helpdesk της Equal Society στο 211 7051841, να επισκεφθούν τα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Σανταρόζα 1 (πλησίον μετρό Ομόνοιας & Πανεπιστήμιο) στο κέντρο της Αθήνας, είτε να κάνουν ηλεκτρονικά εγγραφή ΕΔΩ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …