13 οι δημοτικές θέσεις

jobspromotional-front-page

Την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου επί ωροµισθία, συνολικού αριθµού δεκατριών (13) ατόµων καλλιτεχνικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του ∆ηµοτικού Ωδείου του Ν.Π.∆.∆. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισµού, καλλιτεχνικού µουσικού,  ανακοινώνει ο Πρόεδρος του Ν.Π.∆.∆. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισµού ∆ήµου Βοΐου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της περιλήψεως της προκήρυξης σε µία τοπική εφηµερίδα του Νοµού Κοζάνης και της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, ( από 06/10/2016 έως 15/10/2016 ) τις ώρες 10:00 έως 13:30. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Ωδείου Σιάτιστας και του ∆ήµου Βοΐου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η πλήρωση των ανωτέρω θέσεων για το σχολικό έτος 2016-2017 θα εξαρτηθεί από τον αριθµό των µαθητών που θα εγγραφούν στις ανωτέρω σχολές και τµήµατα του ωδείου ∆ήµου Βοΐου µε την έναρξη του σχολικού έτους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Covid-19: Παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές αρνητικές πρωτιές κατακτά η Ελλάδα

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ 29.11.2020, 12:15 Μετά την επιβεβαίωση από τους Financial Times της σχεδόν παγκόσμιας αρνητικής …