Λιποθυμούν από την εξάντληση εργαζόμενοι γνωστού πολυκαταστήματος

cebbceb9cf80cebfceb8cf85cebcceb9ceb1

Μεσαιωνικές συνθήκες εργασιακής πίεσης, που φτάνει στα όρια της σωματικής εξάντλησης, με απανωτές λιποθυμίες εργαζομένων, που δεν αποτέλεσαν αντικείμενο ενδιαφέροντος από την διεύθυνση, εξελίσσονται σε γνωστό πολυκατάστημα που δραστηριοποιείται και στην Πάτρα.

Η ασφυκτική πίεση προς το προσωπικό από τους υπευθύνους, με τον κίνδυνο της απόλυσης, θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους και ήδη είναι ενήμερη η επιθεώρηση εργασίας από τους συνδικαλιστές, που ζητούν επειγόντως τριμερή συνάντηση, για να διασφαλιστεί η εργασιακή  τους ηρεμία, που τους τελευταίους μήνες μετά την αλλαγή εκπροσώπων της διεύθυνσης, έχει χαθεί οριστικά και συνοδεύεται από καθημερινές απειλές για απόλυση.

Στην ίδια επιχείρηση προ καιρού οι άντρες ασφαλείας του κτιρίου, που έχουν λάβει εντολή να απαγορεύουν ακόμα και στην είσοδο του πάρκινγκ, την είσοδο μεταναστών και παιδιών ρομά, έφτασαν σε σημείο να ξυλοκοπήσουν ανήλικο ρομά, επειδή δεν υπάκουσε στις εντολές τους, να εξαφανιστεί από το χώρο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …