Νεώριο: Ξενοδοχείο» για… δύο....

neorio-diapragmateyseis

Στο Ναυπηγείο του Νεωρίου πέρασαν το βράδυ τους, οι δυο »ισχυροί» άντρες του Νεωρίου… σίγουρα όχι σε κανένα δωμάτιο, αλλά στην αίθουσα συνεδριάσεων!

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του Νεωρίου, ολοκληρώθηκαν με τους εργαζόμενους να προσπαθούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Τελικά στις 03:00 το πρωί, όπως κατέγραψε και μετέδωσε το cyclades24.gr, οι εργαζόμενοι έβαλαν για ακόμα μια φορά νερό… στο κρασί τους και έμειναν στην μεσημεριανή δέσμευση του κ. Κοκκάλα ότι θα τους καταβληθεί μέχρι την Τετάρτη το… αστρονομικό ποσό των 500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο.

Η «ομηρία» των στελεχών ξεκίνησε το μεσημέρι, με τους εργαζόμενους να μένουν στις αρχικές υποσχέσεις για 150.000 ευρώ στους εργαζόμενους.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε και η νομική σύμβουλος, των εργαζομένων κα. Μαρία Καζαντζάκη και αρκετός κόσμος που αρχίζει να ξυπνά από το λήθαργο, παίρνοντας το μέρος των εργαζομένων.

Το ψέμα και υποκρισία κύριοι πρέπει να τελειώσει σύντομα και επιτέλους θα πρέπει να βάλετε μετά από χρόνια βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσετε τους εργαζομένους. Κανείς σας δε πρέπει να στερεί , το ψωμί των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η κοροϊδία και το ψέμα, απέναντι στους εργαζομένους πρέπει να λάβει ένα τέλος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …