Παγκρήτια συγκέντρωση συνταξιούχων-Το κάλεσμα του ΕΚ Χανίων

ergatikoxanivnnn

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των απόμαχων της δουλειάς, με βάση πάντα την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Πρέπει επιτέλους αυτές οι αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές που μετέτρεψαν τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχιας να σταματήσουν. Να επανέλθουν οι συντάξεις στα όρια των προηγούμενων χρόνων, έτσι ώστε ο κάθε απόμαχος της δουλειάς να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί είναι που σήμερα συντηρούν ακόμα και τώρα με την πενιχρή σύνταξή τους τα άνεργα ή απλήρωτα παιδιά τους και τις οικογένειες τους .

Στηρίζουμε τον αγώνα τους για :

Ø  Την παροχή δημόσιας και δωρεάν υγείας χωρίς όρους και προϋποθέσεις

Ø  Επαρκή στελέχωση των δημοσίων υποδομών και επαρκή χρηματοδότηση και απόδοση των κρατήσεων τους για την υγεία στον ΕΟΠΥΥ.

Καταδικάζουμε την χθεσινή επίθεση με χημικά εναντίον των συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν:

—  επειδή έχουν δει τις συντάξεις τους να εξανεμίζονται,

—  επειδή καθημερινά βιώνουν την φτώχια και την αναξιοπρέπεια,

—  επειδή έχουν φτάσει σε απόγνωση.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να παρευρεθούν στην ΠΑΓΚΡΉΤΙΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ των συνταξιούχων στις 6 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο και ώρα 11.30.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …