Πρoκηρύχθηκαν θέσεις μηνών

job22-23b-thumb-large
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι ΙΔΟΧ) για συνολικά δεκαπέντε(15) καθηγητές μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ, που εδρεύει στη Φιλοθέη Ψυχικό Ευρώτα 12 ΤΚ 15451, με αντικείμενο τη «διδασκαλία μουσικής» διάρκειας (από υπογραφή της σύμβασης έως 30 Ιουνίου 2017) οι οποίοι θα αμείβονται αποκλειστικά με αντίτιμο.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από τη δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΚΑΠΑ , Βεκιαρέλλη 11 Φιλοθέη, απευθύνοντας στο γραφείο Προσωπικού υπόψη Κίτσου Ελένης ( τηλ. Επικοινωνίας 210 6834550- 210 6834448 ).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ήμερα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του ΟΚΑΠΑ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες μόνο και κατά τις ώρες 09: 00 - 13:00 μέσα σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή τους.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …