Αποτελέσματα παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ μέσω ΕΕΤΑΑ

paidikos_stathmos_espa1

Θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης κατανομής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», αύριο Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη κατανομή είχαν μείνει εκτός προγράμματος 36.769 επιλαχόντες γονείς.

Ωστόσο οι αιτήσεις για συμμετοχή στη β΄ φάση του προγράμματος, όπου οι γονείς θα έπρεπε να προσκομίσουν βεβαίωση ότι έχουν βρει παιδικό σταθμό και βεβαίωση του παιδικού σταθμού ότι όντως έχει διαθέσιμη θέση για τη φιλοξενία του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν πολύ λιγότερες από τον αρχικό αριθμό των επιλαχόντων.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει 30 εκ. ευρώ από τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να διατεθούν για τη επιπλέον χρηματοδότηση του προγράμματος. Συνεπώς, η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη αναμένεται να ανέλθει στα 223 εκ. ευρώ, εκ των οποίων 93 εκ. ευρώ προορίζονται από ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα προέρχονται από εθνικούς πόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του localit.gr αύριο συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ, το οποίο θα εγκρίνει τις τελικές λίστες δικαιούχων voucher για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς και σε ΚΔΑΠ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …