Αθλητική Ομοσπονδία άνοιξε 69 θέσεις εργασίας

εργασια

Την πρόσληψη εξήντα εννέα (69)ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση Προγράμματος  «Εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σε σχολικές μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης των Νομών της Χώρας για το τρέχον σχολικό έτος 2016-17» σε συνεργασία με το ΥΠΕΘ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα "Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Κολύμβηση", ανακοινώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

 • Να έχουν πτυχίο ΠΕ Φυσικής Αγωγής Α.Ε.Ι. ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο στην Ελλάδα πτυχίο αλλοδαπής αντίστοιχης σχολής και με Ειδικότητα Κολύμβησης κατά προτεραιότητα, και σε περίπτωση έλλειψης αυτών ειδικότητα Υγρού Στίβου ( Υδατοσφαίριση, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Καταδύσεις, ) καθώς και ΠΦΑ με άδεια άσκησης επαγγέλματος Κολύμβησης Γ.Γ.Α. Σχολών Γ.Γ.Α. και ΚΟΕ.
 • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους, με δεδομένη την υποχρέωση και οι άνδρες και οι γυναίκες να βρίσκονται μέσα στο νερό, σύμφωνα και με την εξέλιξη του διδακτικού τους έργου.
 • Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 και 9 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, δικαστική αντίληψη και απαγόρευση, κλπ.).
 • Οι Βεβαιώσεις θα πρέπει να καλύπτουν χρονικό διάστημα μετά την απόκτηση του πτυχίου του υποψηφίου.
 • Οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν συμπληρώνοντας το συνημμένο υπόδειγμα , υποβάλλουν αίτηση στη ΚΟΕ ηλεκτρονικά (οn-line) και δηλώνουν σε ποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης,  μια και μοναδική, επιθυμούν να εργαστούν. (Δήλωση περισσότερη της μίας συνεπάγεται τον αποκλεισμό του υποψηφίου)

Μετά την επιλογή θα προσκομίζονται τα παρακάτω :

(1)          Απλό Βιογραφικό σημείωμα. Σε αυτό να αναφέρεται η προϋπηρεσία που κατέχει αποκλειστικά στη διδασκαλεία, την εκμάθηση, και την προπονητική της κολύμβησης, σε Σχολεία Δήμους Συλλόγους Ομοσπονδία ή άλλον αντίστοιχο Φορέα.

Η συνολική αυτή προϋπηρεσία το ελάχιστο θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 30 μήνες κατά την τελευταία δεκαετία , να καταγράφεται στις βεβαιώσεις ή σε άλλα αποδεικτικά στοιχεία και να αναλύεται σε μήνες .

(2)          Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή. ( Υποχρεωτικό )

(3)          Αντίγραφα

 • Πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ( Υποχρεωτικό )
 • Βαθμού πτυχίου. ( Υποχρεωτικό )
 • Τίτλου Ειδικότητας κολύμβησης. ( Υποχρεωτικό )
 • Μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένος στην Ελλάδα.
 • Άδειας άσκησης επαγγέλματος από τη ΓΓΑ
 • Πτυχίου ναυαγοσώστη
 • Εργασιακή κατάσταση ( άνεργος)
 • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους και μονογονεϊκούς γονείς.
 • Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μόνον ηλεκτρονικά (on-line)  από την 5/10/2016 μέχρι την 7/10/2016 και ώρα:12:00 και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, αυτοπροσώπως, ή με επίσημα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, ή μέσω ταχυμεταφοράς, ή με email,(κα Παπαβλασσοπούλου [email protected])  στο πρωτόκολλο της Κ.Ο.Ε εντός δύο ημερών από  την ανακοίνωση της επιλογή τους επί ποινή αποκλεισμού,

Τηλ. επικοινωνίας: 210-9851020 εσωτερικό 137 ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.,

Αιτήσεις η δικαιολογητικά  μέσω ΕΛ.ΤΑ η με τηλεομοιοτυπία (φαξ) δεν θα γίνονται δεκτές.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΙΤΗΣΗ


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πελώνη για Ζάεφ και «ποδοσφαιρική ομάδα της Μακεδόνιας»: Να απέχει από διχαστική ρητορική

Αιχμές κατά του Ζόραν Ζάεφ άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ερωτηθείσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών …