Ποιο κανάλι κοκορεύεται με απλήρωτο προσωπικό;

erotimatiko-1

Την καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων δύο μηνών, απειλώντας σαν έσχατο μέσο με αναστολή εκπομπών, ζητούν μετά από δύο μήνες που έχουν να δουν χρήματα στα χέρια τους, οι εργαζόμενοι μιας σειράς εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού "Epsilon", που ενημέρωσαν ήδη την διοίκηση που το παίζει "άγνοια", για τις προθέσεις τους.

epsilon-logo

Η επιστολή:

"Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι... Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν.

Οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ο,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητάμε από τη διοίκηση την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα.

Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …