Πολιτικός σου λέει μετά! Έψαχνε στην βουλή τον Πίκατσου….(ΦΩΤΟ)

pokemonpikatsou

Τελικά οι πολιτικοί, όποιου φύλου και όποιας χώρας, μάλλον δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές στην αδικαιολόγητη και προσβλητική τους συμπεριφορά ακόμα και μέσα στο κοινοβούλιο.

Και το πιο εξωφρενικό, είναι ότι όχι μόνο το παραδέχεται, αλλά δηλώνει και φανατική παίχτρια, θεωρώντας ότι δεν κάνει κάτι περίεργο....

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση στο Νορβηγικό κοινοβούλιο είχε ανάψει, ο φακός έκανε zoom στο πρωθυπουργικό έδρανο. Η πρωθυπουργός με το κινητό της έψαχνε τον Πίκατσου.....

files-php

Το παράδοξο είναι πως στη χώρα όπου τα περισσότερα προβλήματα (λόγω πετρελαίου) είναι λυμένα, η πρωθυπουργός Έρνα Σόλμπεργκ, δεν αρνήθηκε ποτέ ότι έπαιζε Pokemon go, μέσα στη Βουλή, μιλώντας στους δημοσιογράφους και είπε μάλιστα ότι είναι φανατική του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

nor00

Είπαμε η Νορβηγία έχει λύσει τα προβλήματα της μέχρι τα δισέγγονα αυτής της γενιάς. Τι να κάνουν λοιπόν και οι πολιτικοί της, παίζουν Pokemon go. Εκτός από την πρωθυπουργό λοιπόν και η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε Pokemon Go σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο.

Η ίδια μάλιστα όταν βγήκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στη δημοσιότητα αντί να το εκμεταλλευτεί και να ασκήσει κριτική, έδειξε κατανόηση και με ανάρτηση της στο twitter δικαιολόγησε την πρωθυπουργό: «Άκουσε τι είπα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …