Ροζ βίντεο με μαθητές σε κυκλοφορία! Το είδε σχεδόν όλη η πόλη!

rozbinteo

Από κινητό σε κινητό κυκλοφορεί ένα ροζ βίντεο τις τελευταίες ημέρες στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και δείχνει έναν μαθητή και μια μαθήτρια λυκείου να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις στις τουαλέτες του σχολείου.

Στο βίντεο δεν συμμετέχουν άλλα πρόσωπα, παρά μόνο οι δύο μαθητές, αλλά είναι εκατοντάδες οι συνομίληκοί τους που έχουν δει την σεξουαλική δράση των συμμαθητών τους.

Ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο από ό,τι φαίνεται δεν το κράτησε για τον εαυτό του και πλέον το καυτό βίντεο έχει γίνει γνωστό στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Οι δύο μαθητές που απεικονίζονταν στο βίντεο μεταφέρθηκαν σε άλλο σχολείο της περιοχής, βιώνουν δύσκολες ώρες στην κελιστή κοινωνία, που κρίνει και επικρίνει.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το θέμα έχει πάρει τέτοια έκταση που η κοπέλα αναμένεται να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία κατά του εραστή της, προκειμένου την υπόθεση να αναλάβει ο εισαγγελέας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …