Υπάρχει και κάπου αύξηση σε αυτή την χώρα

eurokermataaaaa

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τους ∆είκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, με έτος βάσης 2010=100,0  για τον μήνα Ιούλιο 2016, η εξέλιξη των οποίων σύμφωνα με στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα επίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής:

Ο Γενικός ∆είκτης Κύκλου Εργασιών, κατά το μήνα Ιούλιο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2015, σημείωσε αύξηση κατά 7,1% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 4,4% (πίνακες 1,2).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ:

  • Ο Εποχικά Διορθωμένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κλπ) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά το μήνα Ιούλιο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 4,5%.
  • Ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά το μήνα Ιούλιο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 4,9%.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗς ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …