ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη

handshake

Να παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη του με στόχο την ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων  σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα, συνεχίζει ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα με τη βοήθεια του τριτοβάθμιου οργάνου μας, της ΕΣΕΕ, να παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη, από εξειδικευμένους συμβούλους,  σε ένα ευρύ σύνολο από τομείς της καθημερινής λειτουργίας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και της στρατηγικής για την ανάπτυξή τους.

Η θεματολογία της συμβουλευτικής υποστήριξης αφορά τους εξής βασικούς θεματικούς άξονες:

  • Χρηματοοικονομικά θέματα (αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας, διαχείριση οφειλών κλπ).
  • Φορολογικά θέματα (διευκρινίσεις για το φορολογικό καθεστώς, πλάνο φορολογικών υποχρεώσεων κλπ).
    Ασφαλιστικά & εργοδοτικά θέματα.
  • Νομικά ζητήματα εμπορικής φύσεως.
  • Διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων (στήριξη επιχειρηματικότητας, εξωστρέφεια, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, ηλεκτρονικό εμπόριο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση, στη γραμματεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α΄25).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610273257 ή να αποστέλλετε e-mail στο eesp@otenet.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …