????????????????

Πανεπιστήμιο γνωστοποίησε θέση Εργασίας

????????????????

Σύμφωνα με απόφαση της αρ. 479/03-10-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «NanoHybrids – New Generation of Nanoporous Organic and Hybrid Aerogels for Industrial Applications: From the Lab to Pilot Scale Production», ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της πράξης «H2020-NMP-2014-2015/H2020-NMP-PILOTS-2015», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Λεβέντη, Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί σε ανάθεση έργου.

Απαραίτητα προσόντα:

- Πτυχίο Χημείας ή άλλο ισότιμο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
- Διδακτορικό δίπλωμα στη Χημεία.
- Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
- Τουλάχιστον 6 μήνες εμπειρία σε θέματα σύνθεσης πορωδών υλικών.
- Τουλάχιστον 4 χρόνια εμπειρία σε τεχνικές χαρακτηρισμού πολυμερικών υλικών.
- Τουλάχιστον 4 χρόνια εμπειρία στη χρήση τεχνικών κενού και αδρανούς ατμόσφαιρας.
- Τουλάχιστον 4 χρόνια εμπειρία εργασίας σε ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον.

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Καθηγητή κ. Νικόλαο Λεβέντη του Τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-969343, email: nleventis@upatras.gr(link sends e-mail)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …