Πεθερά έχασε τη ζωή της από τη...νύφη της, μπροστά στην εγγονούλα της!

odhgosantras

Βαρύ το πένθος στο χωριό Σκεπαστή, στη Λίμνη Ευβοίας, από το δράμα μιας οικογένειας που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, είδε την ζωή της να αλλάξει τραγικά, θυμίζοντας αρχαία τραγωδία, μιας και η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 30χρονη οδηγός, η μικρή της κόρη και η πεθερά της σταμάτησε στην πλατεία του χωριού, με την ηλικιωμένη πεθερά 82 ετών και την μικρούλα, κατέβηκαν ώστε η νύφη της ηλικιωμένης να παρκάρει το αυτοκίνητο.

Αλλά εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προς το κακό.

Η νύφη της δεν είδε την 82χρονη που έσκυψε να πάρει κάτι που της έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματος και στην προσπάθεια της να παρκάρει, την παρέσυρε τραυματίζοντάς την θανάσιμα, παρουσία της μικρούλας, οι κραυγές της οποίας σήκωσαν στο πόδι ολόκληρο το χωριό.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …